Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

About Hermes

Ονομάζομαι Kresnik ... ασχολούμε ερασιτεχνικά με τα λεγόμενα ''απόκρυφα'' δω και αρκετό καιρό και αποφάσισα να διοχετεύσω ότι γνωρίζω κ έχω συλλέξει εδω ...


Eδώ θα βρείτε πληροφορίες κ σχετικά άρθρα που έχουνε να κάνουνε σχέση με αποκρυφισμό , μαγεία κ ότι έχει να κανεί σχέση με τα ''παράξενα'' μα συναμα ένδιαφεροντα ... Συλλέγω πληροφορίες από έγκυρες πηγες , μαρτυρίες κλπ
Σκοπός μου είναι να φέρω στην επιφάνεια και αυτό το κομμάτι του ''μικρόκοσμου ''

Σας ευχαριστώ που με ... επισκεφτήκατε

Πέμπτη 19 Φεβρουαρίου 2015

Το Τριγωνο των Βερμουδων

Aυτά είναι μια σύνταξη των στοιχείων από 1492 έως το 2001 σε πάνω από 170 εξαφανίσεις των σκαφών, βάρκες, αεροπλάνα και άλλα φαινόμενα που έχουν εμφανιστεί ή κοντά (μερικές φορές μακριά!)η περιοχή γνωστή ως «τρίγωνο των Βερμούδων».
Το ποσό αποκλίσεων στην τεκμηρίωση είναι καταπλήσσω. Μερικές από τις εξαφανίσεις εμφανίστηκαν μακριά από τα όρια του τριγώνου, μερικές εμφανίστηκαν στις πολύ κακές θύελλες και οι τραχιές θάλασσες, μερικές έχουν άλλους παράγοντες που η δύναμη είναι αρμόδια, μερικές δεν έχουν κανένα γεγονός που μπορεί να ελεγχθεί, αλλά υπάρχουν μερικοί που είναι αρκετά παράξενοι.
Απολαύστε.

Το τρίγωνο

layoutThe «τρίγωνο των Βερμούδων ή του διαβόλου» των Βερμούδων περιοχής είναι μια φανταστική περιοχή που βρίσκεται από τη νοτιοανατολική ατλαντική ακτή των Ηνωμένων Πολιτειών, οι οποίες σημειώνονται για μια υψηλή συχνότητα ανεξήγητες απώλεια σκαφών, μικρών βαρκών, και αεροσκαφών. Τα apexes του τριγώνου γίνονται αποδεκτά γενικά για να είναι Βερμούδες, Μαϊάμι, Fla., και SAN Juan, Πουέρτο Ρίκο. Εντούτοις, το U. Το S. Ο πίνακας των γεωγραφικών ονομάτων δεν αναγνωρίζει το τρίγωνο των Βερμούδων ως επίσημο όνομα και δεν διατηρεί ένα επίσημο αρχείο στην περιοχή.
Μια περιοχή που καλείται χαρακτηριστικά «θάλασσα του διαβόλου» από τους ιαπωνικούς και των Φηληππίνων ναυτικούς, που βρίσκονται από την ανατολική ακτή της Ιαπωνίας, εκθέτει επίσης τα ίδια μαγνητικά. Είναι επίσης γνωστό για τις μυστήριες εξαφανίσεις του.
Η συνοπτική ιστορία
στη γνώση μου η πρώτη τεκμηρίωση ότι τίποτα ήταν κακώς στην περιοχή προήλθε από Χριστόφορο Κολόμβος, ο οποίος εξέθεσε τις δυσλειτουργίες πυξίδων και ένα μπουλόνι της πυρκαγιάς που περιήλθαν στη θάλασσα. Αυτός επίσης εκθέσεις ενός φωτός σχετικά με τον ορίζοντα.

Το υπόλοιπο είναι ιστορία….

Από τότε έχουν υπάρξει εκατοντάδες των εξαφανίσεων στην περιοχή. Μια πλήρους απασχόλησης εργασία για την ακτοφυλακή καμία αμφιβολία.
Στο παρελθόν, εκτενές, αλλά τις ανώφελες αναζητήσεις ακτοφυλακής που προτρέπονται από τις περιπτώσεις αναζήτησης και διάσωσης όπως οι εξαφανίσεις μιας ολόκληρης μοίρας των εκδηκητών TBM (πτήση 19) αμέσως μετά από την απογείωση από το οχυρό Lauderdale, Fla., ή η traceless βύθιση USS CYCLOPS και του ΘΑΛΆΣΣΙΟΥ ΘΕΊΟΥ η ΒΑΣΊΛΙΣΣΑ έχει δανείσει credence στη δημοφιλή πίστη στο μυστήριο και τις υπερφυσικές ιδιότητες του «τριγώνου των Βερμούδων. »

Φαίνεται ότι το ενδιαφέρον για το «τρίγωνο των Βερμούδων» μπορεί να επισημανθεί στο άρθρο κάλυψης Αυγούστου 1968 Argosy, «το διαδίδοντας μυστήριο του τριγώνου των Βερμούδων», την απάντηση σε μια επιστολή στο συντάκτη Ιανουαρίου 1969 Playboy και ένα άρθρο 4 Αυγούστου 1968 Ι, «κενό των χαμένων σκαφών», από τη Leslie Lieber. Επίσης, πολλές εφημερίδες έφεραν ένα εθνικό γεωγραφικό δελτίο ειδήσεων κοινωνίας 22 Δεκεμβρίου 1967 που προήλθε κατά ένα μεγάλο μέρος από τους αόρατους ορίζοντες Vincent Gaddis: Αληθινά μυστήρια της θάλασσας (Chilton βιβλία, Φιλαδέλφεια, 1965. OCLC# 681276) κεφάλαιο 13, «το τρίγωνο του θανάτου», στον κ. Το βιβλίο των Gaddis, παρουσιάζει τον περιεκτικότερο απολογισμό των μυστηρίων του τριγώνου των Βερμούδων. Το Gaddis περιγράφει εννέα από τα ραδιουργώντας μυστήρια και παρέχει τις άφθονες σημειώσεις και τις αναφορές. Ένα μεγάλο μέρος του κεφαλαίου ανατυπώνεται από ένα άρθρο από τον κ. Gaddis, «το θανάσιμο τρίγωνο των Βερμούδων», Φεβρουαρίου 1964 Argosy. Το άρθρο απόσπασε μια μεγάλη και ενθουσιώδη απάντηση από τους αναγνώστες του περιοδικού. Ίσως η πιό ενδιαφέρουσα επιστολή, που εμφανίστηκε Μαΐου 1964 του τμήματος «πίσω συζήτησης» Argosy, εξιστορεί ένα μυστήριο και εκφοβίζοντας γεγονός σε ένα αεροσκάφος που πετά πέρα από την περιοχή το 1944.

Οι αμέτρητες
θεωρίες θεωριών που προσπαθούν να εξηγήσουν τις πολλές εξαφανίσεις έχουν προσφερθεί σε όλη την ιστορία της περιοχής. Ο πρακτικότερος φαίνεται να είναι περιβαλλοντικός και εκείνοι που αναφέρουν το ανθρώπινο λάθος. Η πλειοψηφία των εξαφανίσεων μπορεί να αποδοθεί στα μοναδικά περιβαλλοντικά χαρακτηριστικά γνωρίσματα της περιοχής.
Έχει ειπωθεί ότι το «τρίγωνο του διαβόλου» είναι μια από τις δύο θέσεις στη γη που μια μαγνητική πυξίδα δείχνει προς τον αληθινό Βορρά. Κανονικά δείχνει προς το μαγνητικό Βορρά. Η διαφορά μεταξύ των δύο είναι γνωστή ως παραλλαγή πυξίδων. Το ποσό παραλλαγής αλλάζει κατά τουλάχιστον 20 βαθμούς δεδομένου ότι ο ένας περιπλέει τη γη. Εάν αυτό συμβαίνει και μια παραλλαγή ή ένα λάθος πυξίδων δεν αντισταθμίζεται, ένας πλοηγός θα μπορούσε να βρεθεί μακριά από τη σειρά μαθημάτων και στο βαθύ πρόβλημα.
Ένας άλλος περιβαλλοντικός παράγοντας είναι ο χαρακτήρας του ρεύματος του Περσικού Κόλπου. Είναι εξαιρετικά γρήγορο και ταραχώδες και μπορεί γρήγορα να σβήσει οποιαδήποτε στοιχεία μιας καταστροφής. Το απρόβλεπτο καραϊβικός-ατλαντικό καιρικό σχέδιο διαδραματίζει επίσης το ρόλο του. Οι ξαφνικές τοπικές θύελλες βροντής και οι σίφουνες συλλαβίζουν συχνά την καταστροφή για τους πιλότους και τους ναυτικούς. Τέλος, η τοπογραφία του ωκεάνιου πατώματος ποικίλλει από τα εκτενή κοπάδια γύρω από τα νησιά σε μερικές από τις βαθύτερες θαλάσσιες τάφρους στον κόσμο. Με την αλληλεπίδραση των ισχυρών ρευμάτων πέρα από τους πολλούς σκοπέλους η τοπογραφία είναι σε μια κατάσταση της σταθερής ροής και η ανάπτυξη των νέων πλοήγησης κινδύνων είναι γρήγορη. Να μην είσαι κάτω από υπολογισμένος είναι ο παράγοντας ανθρώπινου λάθους. Ένας μεγάλος αριθμός σκαφών αναψυχής ταξιδεύει τα ύδατα μεταξύ της χρυσής ακτής της Φλώριδας και των Μπαχαμών. Όλοι πάρα πολύ συχνά, διασταυρώσεις προσπαθούνται με μια πάρα πολύ μικρή βάρκα, την ανεπαρκή γνώση των κινδύνων της περιοχής, και μια έλλειψη καλής ναυτικής τέχνης.

Ο Δρ.
αερίου. Το Ben Clennell, του πανεπιστημίου του Λιντς, Αγγλία, δεν είναι το πρώτο για να κάνει τη σημείωση της δυνατότητας των ένυδρων ουσιών μεθανίου δεδομένου ότι μια πηγή για να αναγκάσει τα σκάφη για να εξαφανιστεί, έχει γίνει προσδιορισμένος με τη θεωρία που, στις 21 Σεπτεμβρίου 1998, στο φεστιβάλ των γήινων επιστημών στο Κάρντιφ, Ουαλία, πρότεινε τις ένυδρες ουσίες μεθανίου ως μέλλον της ενέργειας.

Σαν μέρος της επιμελημένης διατριβής του υποστήριξε ότι το μεθάνιο που κλειδώνεται κάτω από τα ιζήματα θάλασσας στο τρίγωνο των Βερμούδων μπορεί να εξηγήσει τις μυστήριες εξαφανίσεις. Είπε πώς οι υπόγειες καθιζήσεις εδάφους μπορούν να ξεκλειδώσουν τα απέραντα κρεβάτια της ένυδρης ουσίας μεθανίου. Αυτό θα ήταν καταστρεπτικό, είπε το ακροατήριο, επειδή το μεθάνιο μεγάλων ποσών θα μείωνε την πυκνότητα του ύδατος. «Αυτό θα έκανε οποιοδήποτε σκάφος επιπλέοντας επάνω από το νεροχύτη όπως έναν βράχο.» Πήγε για να εξηγηθεί πώς το ιδιαίτερα καύσιμο αέριο θα μπορούσε επίσης να αναφλέξει τις μηχανές αεροσκαφών και να τις φυσήξει στα κομμάτια. Αν και πιστεύω ένα ορισμένο ποσοστό του εύφλεκτου αερίου στον αέρα απαιτείται για την ατμόσφαιρα για να γίνει καύσιμο.

Αλλοδαποί και χρόνος

υπάρχει ένα άλλο σχολείο της σκέψης σχετικά με την εξαφάνιση των ανθρώπων μαζί με την τέχνη τους, θεωρείται ότι είναι «παγιδευμένοι -μεταξύ των χρονικών διαστάσεων,» όποιοι δεν υπάρχει «καμία έξοδος.» Αυτές οι εξαφανίσεις είναι τυχαίες και μη σκόπιμες. Τα θύματα ήταν στη λανθασμένη θέση, στο λανθασμένο χρόνο.
Το «τρίγωνο των Βερμούδων» είναι μια από δύο πύλες, που χρησιμοποιούνται από τους «ανθρώπινος-όπως» αλλοδαπούς, για να ταξιδεψουν από τον πλανήτη τους σε δικούς μας. Το «τρίγωνο των Βερμούδων» δεν είναι πραγματικά ένα τρίγωνο. Όταν είναι «in-phase,» είναι συνεχώς στην κίνηση και στην ένταση (μεταξύ της μιας έως ενάμισι μίλι ευρύ). Οι εξαφανίσεις εμφανίζονται όταν πιάνεται στο κέντρο ή μέσα στα πρώτα δύο εξωτερικά ακτινοβολώντας δαχτυλίδια.
Το περιστατικό πραγματοποιείται 25 φορές ετησίως και διαρκεί για 28 λεπτά, για το «τρίγωνο των Βερμούδων.» Το «ειρηνικό τρίγωνο,» πραγματοποιείται μόνο 3 φορές ετησίως. Οι «Βερμούδες και τα ειρηνικά τρίγωνα» συνδέονται με άλλα τρίγωνα που υπάρχουν σε όλο τον κόσμο. Η «ανθρώπινος-όπως» τεχνολογία αλλοδαπών επιτρέπει σε τους για να χρησιμοποιήσει τη «χρονική συμπίεση, την ηλιακή δύναμη και τη δυνατότητα να μειωθεί η τριβή,» για το ταξίδι στις απέραντες αποστάσεις. Τους παίρνει περίπου 24 ώρες στο ταξίδι από τον πλανήτη τους στη γη.
Αυτές οι «χρονικές τρύπες» μπορούν να περιγραφούν ως «ακκορντέον στην κίνηση.» Όταν η «χρονική τρύπα» συμπιέζεται, η τέχνη εισάγει ένα τέλος και όταν επεκτείνεται η «χρονική τρύπα», η τέχνη είναι στο αντίθετο τέλος που βγαίνει μια «χρονική τρύπα» και που εισάγει άλλης. Οι «ανθρώπινος-όπως» αλλοδαποί ξέρουν ακριβώς που η «χρονική τρύπα» συμπιέζεται, οποιαδήποτε στιγμή.

Το Atlantis & τα κρύσταλλα

αυτή η θεωρία ενισχύθηκαν κατά μήκος στα πιό πρόσφατα έτη από τον ψυχικό Edgar Cayce (1877-1945) που έγινε ο Αμερικανικός πιό προεξέχων συνήγορος ενός πραγματικού Atlantis. Ευρέως γνωστό ως «προφήτης ύπνου,» Cayce απαίτησε τη δυνατότητα να δει το μέλλον και να επικοινωνήσει με τα μακρύς-νεκρά πνεύματα από το παρελθόν. Προσδιόρισε τις εκατοντάδες των ανθρώπων… συμπεριλαμβανομένου του… όπως Atlanteans.
Το Cayce είπε ότι Atlantis εήταν τοποθετημένο κοντά στο νησί των Βερμούδων Bimini. Εθεώρησε ότι Atlanteans κατείχε τις αξιοπρόσεκτες τεχνολογίες, συμπεριλαμβανομένων των ανώτατα ισχυρών «πυρκαγιά-κρυστάλλων» που εκμεταλλεύτηκαν για την ενέργεια. Μια καταστροφή στην οποία τα πυρκαγιά-κρύσταλλα βγήκαν του ελέγχου ήταν αρμόδια για τη βύθιση Atlantis, είπε, σε ποιους ήχους παρόμοια με έναν προειδοποιητικό μύθο (τι είναι αυτός για την ιστορία που επαναλαμβάνεται;) στους κινδύνους της πυρηνικής ενέργειας. Εάν ακόμα intermitently ενεργά κάτω από τα ωκεάνια κύματα, τα χαλασμένα πυρκαγιά-κρύσταλλα στέλνουν τους ενεργειακούς τομείς που παρεμποδίζουν τη διάβαση των σκαφών και του αεροσκάφους… που είναι πώς Cayce αποτέλεσε το τρίγωνο των Βερμούδων.
Το Cayce ότι «τα στοιχεία Atlantis θα αυξάνονταν το 1968 και το 1969». Ο τοίχος Bimini ή ο δρόμος ανακαλύφθηκε από την ακτή Bimini το 1968.

Κρύσταλλο του Ray Brown's

το 1970, ο Δρ. Ο Ray Brown, ένας naturopathic επαγγελματίας από Mesa, Αριζόνα, πήγε σκάφανδρο βουτώντας με μερικούς φίλους κοντά στα νησιά του Μπάρι στις Μπαχάμες, κοντά σε μια δημοφιλή περιοχή γνωστή ως γλώσσα του ωκεανού (αυτό απεικονίστηκε στην τηλεόραση παρουσιάζει, «σε αναζήτηση… Atlantis,» αρχικά καμένος το 1979.
Κατά τη διάρκεια μιας από τις καταδύσεις του, καφετιάς έγινε χωρισμένος από τους φίλους του και ψάχνοντας για τους ήταν τρομαγμένος όταν συνάντησε τυχαία μια παράξενη μορφή πυραμίδων που σκιαγραφήθηκε ενάντια στο φως aquamarine. Επάνω να ερευνήσει περαιτέρω, καφετιά εξεπλάγη από το πώς ομαλός και καθρέφτης-όπως ήταν η επιφάνεια πετρών ολόκληρης της δομής, με τις ενώσεις μεταξύ των μεμονωμένων φραγμών σχεδόν αδιόρατων. Κολυμπώντας γύρω από το capstone, που η καφετιά σκεπτόμενη δύναμη είναι λάπις λάζουλι λάπις λάζουλι, ανακάλυψε μια είσοδο και αποφάσισε να εξερευνήσει μέσα. Η διάβαση κατά μήκος ενός στενού διαδρόμου, καφετιού τελικά ήρθε σε ένα μικρό ορθογώνιο δωμάτιο με πυραμίδα-διαμορφωμένη Φόβος, σωστά, ότι η ασυνήθιστη δύναμη βραβείων του δημεύεται ως διάσωση-θησαυρός από την αμερικανική κυβέρνηση, ο Δρ. Καφετής δεν αποκάλυψε την ύπαρξη της παράξενης σφαίρας κρυστάλλου του, ούτε αφορούσε την εμπειρία του έως το 1975, όταν εξέθεσε το κρύσταλλό του για πρώτη φορά σε ένα ψυχικό σεμινάριο στο Φοίνικας.
Από τότε, η σφαίρα κρυστάλλου έχει κάνει μόνο πολύ λίγες δημόσιες εμφανίσεις αλλά στους ανθρώπους κάθε περίπτωσης που έχουν δει έχουν δοκιμάσει τα παράξενα φαινόμενα που συνδέονται άμεσα με το.
Βαθιά μέσα στη μορφή κρυστάλλου, κάποιος κοιτάζει επάνω σε τρεις πυραμιδικές εικόνες, μια μπροστά από άλλη, στα μειωμένος μεγέθη. Μερικοί άνθρωποι που πηγαίνουν σε μια βαθιά στοχαστική κατάσταση της συνείδησης είναι σε θέση να διακρίνουν μια τέταρτη πυραμίδα, στο πρώτο πλάνο άλλων των τριών.

Elizabeth Bacon, μια Νέα Υόρκη ψυχική, απαίτησε ενώ στη έκσταση, που η σφαίρα κρυστάλλου άνηκε μιά φορά σε Thoth, ο αιγυπτιακός Θεός που ήταν αρμόδιος για το θάψιμο ενός μυστικού υπόγειου θαλάμου της γνώσης σε Giza, κοντά στις τρεις μεγάλες πυραμίδες. Ίσως οι θέσεις των τριών πυραμιδικών εικόνων στη σφαίρα κρυστάλλου κρατούν το μακρύς-επιδιωκόμενο κλειδί στην εύρεση ενός τετάρτου, μέχρι τώρα unfound, υπόγεια πυραμίδα που θα μας οδηγήσει στην αίθουσα των αρχείων; Το cWho ξέρει;
Εξετάζοντας τη σφαίρα κρυστάλλου από την πλευρά, οι εσωτερικές εικόνες διαλύουν σε χιλιάδες μικροσκοπικές γραμμές σπασίματος. Καφετιές αισθήσεις που αυτοί μπορούν να αποδειχθούν ηλεκτρικής φύσης, όπως κάποια μορφή μικροσκοπικών στοιχείων κυκλώματος. Από ακόμα μια γωνία, και υπό τους πρόσθετους όρους, πολλοί άνθρωποι ήταν σε θέση να δουν ένα μεγάλο ενιαίο ανθρώπινο μάτι έξω ήρεμα σε τους. Οι φωτογραφίες αυτού του ματιού έχουν λήφθουν επίσης. Δεν ήμουν σε θέση να βρώ αυτήν την φωτογραφία οπουδήποτε. Εάν ξέρετε τίποτα για τη φωτογραφία της πτώσης ματιών εγώ μια γραμμή παρακαλώ.
Ο Δρ. Η σφαίρα καφέ κρυστάλλου είναι η πηγή μιας ευρείας ποικιλίας των παραφυσικών και μυστήριων περιστατικών. Οι άνθρωποι έχουν αισθανθεί τα αεράκια ή τους ανέμους που φυσούν κοντά σε το. Και κρύο και θερμό πλαίσιο στρωμάτων αυτό στις διάφορες αποστάσεις. Άλλοι μάρτυρες έχουν παρατηρήσει τα φανταστικά φω'τα, άκουσαν τις φωνές ή αισθάνθηκαν τις παράξενες τσούζοντας αισθήσεις που περιβάλλουν το. Μια βελόνα πυξίδων, όταν τοποθετείται δίπλα στη σφαίρα κρυστάλλου, θα περιστρέψει αντίθετα προς τη φορά των δεικτων του ρολογιού, κατόπιν να αρχίσει στην αντίθετη κατεύθυνση όταν κινημένες μόνο ίντσες μακριά. Τα μέταλλα γίνονται προσωρινά μαγνητισμένα όταν μπαίνουνε σε τη στενή επαφή με τη σφαίρα.
Υπάρχουν ακόμη και καταγραμμένες περιπτώσεις όπου η θεραπεία έχει πραγματοποιηθεί από μόνο συγκινητικό η σφαίρα.
Μπορούμε μόνο να σκεφτούμε ως προς γιατί η σφαίρα κρυστάλλου δημιουργήθηκε και ποιο μέρος αυτό έπαιξε μιά φορά μέσα στην υποβρύχια πυραμίδα των Μπαχαμών που ανακαλύφθηκε από το Ray Brown.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου