Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

About Hermes

Ονομάζομαι Kresnik ... ασχολούμε ερασιτεχνικά με τα λεγόμενα ''απόκρυφα'' δω και αρκετό καιρό και αποφάσισα να διοχετεύσω ότι γνωρίζω κ έχω συλλέξει εδω ...


Eδώ θα βρείτε πληροφορίες κ σχετικά άρθρα που έχουνε να κάνουνε σχέση με αποκρυφισμό , μαγεία κ ότι έχει να κανεί σχέση με τα ''παράξενα'' μα συναμα ένδιαφεροντα ... Συλλέγω πληροφορίες από έγκυρες πηγες , μαρτυρίες κλπ
Σκοπός μου είναι να φέρω στην επιφάνεια και αυτό το κομμάτι του ''μικρόκοσμου ''

Σας ευχαριστώ που με ... επισκεφτήκατε

Πέμπτη 12 Φεβρουαρίου 2015

Το απόκρυφο πέπλο του Ναζισμού




Μυστικές βάσεις Ναζί. Χιλή, Αργεντινή, Βραζιλία, Ανταρκτική
(από άρθρο: Colonia Dignidad – Γ.Ιωαννίδης Άβατον51)

  • Ένας από τους επικεφαλείς του ναζιστικού κομματικού μηχανισμού ονόματι Μάρτιν Μπόρμαν φυγαδεύτηκε  κατά τον Φαράγκο σε μικρή κωμόπολη της Χιλής. Το ναζιστικό στρατόπεδο εκεί συνδύαζε Ναζισμό, βουντού και απαράμιλλο πλούτο. Πληροφορίες μαρτυρούν πως τεράστια χρηματικά ποσά κατέφταναν στην αποικία εκεί καθημερινά από το εξωτερικό και μάλιστα ίσως και από τη κυβέρνηση της Δυτικής Γερμανίας.
  • Για τη περίπτωση της ναζιστικής αποικίας στη Χιλή έγινε λόγος για μία σκοτεινή λατρεία του Σαββάτου με τυπικό που θύμιζε Τευτονικό Παγανισμό. (Παραδοσιακές γιορταστικές ημερομηνίες της σέκτας : Τα Σάββατα της 30 Απριλίου,1 Αυγούστου, 31 Οκτωβρίου και 31 Ιανουαρίου και φυσικά τα ηλιοστάσια και οι ισημερίες.) Ίσως μιλάμε ακόμη και για ανθρωποθυσίες στα πλαίσια που δαιμονολόγοι αναφέρονται πως συνέβαιναν σε συγκεντρώσεις πιστών του Διαβόλου.
  • Αναφέρεται ένα σύστημα υπόγειων στοών που επέτρεψε Ναζί δραπέτες να διαφύγουν από την αποικία της Χιλής, για να βρεθεί ένας από αυτούς στην Αργεντινή. Άλλες συνδέσεις μιλούν και για Ναζί δραπέτες στη Βραζιλία.

Σημ. Σε άρθρο ο Γ.Τσαγκρινός γράφει σε παράγραφο υπό τον τίτλο  «Δίας-Διόνυσος, ο μυστικός θεός των Ιουδαίων» : «Στη φοινικική μυθολογία ο Κρόνος είναι ο μυστικός  θεός του Ισραήλ. Αυτό φαίνεται να έχει κάποια υπόσταση. Δεν είναι συμπτωματικό ότι η «ημέρα του Σατούρνου» δηλαδή του Κρόνου, μοιάζει να έχει σχέση με το θεό Σαβαώθ των Εβραίων και δε πρέπει να είναι μία απλή ηχητική σύμπτωση ότι και ο Σαβαώθ είναι πολύ κοντά στο επίθετο Σαβάζιος ή Σαββάτιος του Κρόνου – ένας χαρακτηρισμός που αποδίδεται και στο Διόνυσο. Υπάρχει η λατρεία του Διόνυσου Σαβάζιου ή Σαβού.» Ενώ παρακάτω γίνεται ακόμη πιο αποκαλυπτικός για τις πεποιθήσεις του: «Οι Αθηναίοι που φαίνεται να είχαν άμεση σχέση με τα Διονυσιακά Μυστήρια της Κρήτης γνώριζαν καλά και άλλες περιοχές της Μεσογείου, όπως την Ιουδαία, η οποία είχε επηρεασθεί βαθιά από τα Κρητικά θρησκευτικά μυστήρια του Ιδαίου (Ιουδαίου?) Δία και της ενσάρκωσης του Υιού του, Διονύσιου Ζαγρέα.»

(από άρθρο : Οι μυστικές βάσεις των ΝΑΖΙ: Χ.Ρίζος Strange 10)
  • Ομάδες κατασκευής υπόγειων οικοδομών, άρχισαν να κατασκευάζουν τη περιοχή Neuschwabenland. Οι ομάδες αυτές έφτασαν στην Ανταρκτική με εμπορικά και πολεμικά πλοία. Τα πλοία αυτά επιχειρούσαν από τη Νότια Αφρική και προστατεύονταν από υποβρύχια φονιάδες… Αφού μεταφέρθηκε η μεγαλύτερη ποσότητα υλικών οι επιστήμονες άρχισαν να συνεργάζονται με την ομάδα Ultra, ομάδα ειδικά εκπαιδευμένων Nazi-SS που πληροφορίες τους θέλουν να βρίσκονται σε στενή σχέση με τις βαυαρικές αδελφότητες των Θούλη και Ιλλουμινατών.
  • Το 1936 στο Schwarzaid στην Ανταρκτική, έγιναν οι πρώτες δοκιμές και αξιολογήσεις της αντιβαρυτικής πρόωσης αεροσκαφών και πιο συγκεκριμένα ενός ιπτάμενου δίσκου… το όλο πρόγραμμα πήρε τη κωδική ονομασία “The Vril Project”…Την ίδια εποχή άρχισε η κατασκευή μίας δεύτερης υπόγειας βάσης στη Αργεντινή, σε μία κοιλάδα των Άνδεων.
  • Μεταξύ άλλων το άρθρο υπαινίσσεται τη μάχη για την επικυριαρχία της Ανταρκτικής μεταξύ Γερμανών και Αμερικάνων. Μετά το 1947 ο Πρόεδρος των Αμερικάνων προχωρεί στη δημιουργία της ομάδας MJ-12 ή «Majestic 12» που αφορά τη μελέτη των UFO και τις διαπραγματεύσεις με τους επικυρίαρχους του Νότιου Πόλου. Υποτίθεται ότι η ομάδα αυτή δρα μέχρι σήμερα και συνεργάζεται με τις ομάδες Paperclip και Ultra.
  • Μεταξύ των σεναρίων περί διαφυγής του Χίτλερ στην Ανταρκτική, υπάρχουν και οι φήμες για πολλούς αξιωματικούς των Ναζί που τους θέλουν να ζουν ελεύθερα σε Αργεντινή και Βραζιλία και μάλιστα να ταξιδεύουν ελεύθερα στην Ευρώπη.

(από άρθρο: Άγνωστα Ιπτάμενα σκάφη από το παρελθόν – Ν.Ορφανουδάκης Strange1)
  • Ο Χίτλερ δραπέτευσε με ιπτάμενες μηχανές στην Ανταρκτική.


Καθολική Εκκλησία
(από άρθρο: Colonia Dignidad – Γ.Ιωαννίδης Άβατον51)

  • Όσο κι αν ακούγεται περίεργο η Καθολική Εκκλησία προσέφερε βοήθεια σε Ναζί δραπέτες.
  • Προμήθευσε κατάλληλα χαρτιά και ιερατικά άμφια και σε διάφορες περιπτώσεις οδήγησε μυστικά έξω από την Ευρώπη ανθρώπους κλειδιά του Ναζιστικού κόμματος χρησιμοποιώντας υπόγειους σιδηροδρόμους.
  • Είναι πλέον γενικά παραδεκτό και γνωστό στους ιστορικούς πως χώρες της Νότιας Αμερική φιλοξένησαν πρώην μέλη του ναζιστικού κόμματος.


Χίτλερ ο Μαύρος Μάγος
Από άρθρο: Ήταν ο Χίτλερ Μαύρος Μάγος – Γ.Στάμκος Άβατον19)

  • Ο Γ.Στάμκος συγγραφέας του άρθρου αναρωτιέται : «Ποιος ήταν πραγματικά ο Χίτλερ? Ένας φανατικός ή ένας μύστης που νόμιζε ότι με τις πράξεις του χαράζει το πεπρωμένο τόσο του ίδιου όσο και της Γερμανίας?»
  • «Ο Ναζισμός δεν υπήρξε μόνο μία επίθεση ενάντια στα θεμέλια του ανθρώπινου πολιτισμού, αλλά αποτέλεσε και μία συνειδητή προσπάθεια να εισέλθουν και να κατακτήσουν τον κόσμο μας οι στρατιές των «δαιμονικών δυνάμεων» του ανθρώπου αυτές που εδράζονται στον «ερπετώδη εγκέφαλο» και στα ένστικτα.
  • Το άρθρο υπαινίσσεται τη δυναμική του Χίτλερ ως μαζικού υπνωτιστή που στόχευε στον ερπετώδη εγκέφαλο. «Η διαπεραστική φωνή του Χίτλερ έμοιαζε με μαγικό εξορκισμό»
  • «Μετέτρεψε το Ναζισμό σε υποκατάστατο της θρησκείας με τη προσάρτηση ορισμένων θρησκευτικών στοιχείων. Έτσι καθιερώθηκε η τελετουργική λατρεία των νεκρών, η ιδέα της αναβίωσης με νέο πνεύμα του τάγματος των Τευτόνων Ιπποτών, η δημιουργία πομπών και μυστικιστικού σκότους κ.α … απελευθέρωσε τις αιμοβόρες θεότητες των αρχαίων τευτόνων»
  • «Ο Χάουσχόφερ που επισκεπτόταν συχνά το Χίτλερ όταν ήταν κρατούμενος στη φυλακή του Μονάχου τον μύησε στη αποκρυφιστική σημασία του αίματος.»
  • «Με τη μελέτη βιβλίων ο Χίτλερ μυήθηκε στο γερμανικό Αποκρυφισμό, πλούσιο σe τευτονο – παγανιστικά αλλά και στοιχεία ανατολικών συστημάτων. Ο ίδιος σε αντίθεση με του ιππότες του Δισκοπότηρου που προσπαθούσαν να μάθουν το ΑΛΦΑΒΗΤΟ – δηλαδή να αναπτύξουν τη συνειδητότητα τους- χωρίς τη βοήθεια των μαύρων τεχνών, έκοψε δρόμο χρησιμοποιώντας μαύρη μαγεία και ψυχεδελικές ουσίες.»

Θούλη – Βριλ και ναζιστικός ιδεαλισμός

(από άρθρο: Τα Αινίγματα της ερήμου Γκόμπι – Ν.Κανακάρης stange4)
  • Η Εταιρία της Θούλης εμφανίζεται στη Γερμανία για πρώτη φορά το 1918. Απέκτησε μεγάλη ισχύ και έπαιξε καθοριστικό ρόλο στη διαμόρφωση της ιδεολογία της προπολεμικής Γερμανίας. Πρότεινε την εξής άποψη για την ιστορία του κόσμου : Πίστευε ότι πριν 50 αιώνες, είχε υπάρξει στη περιοχή της ερήμου Γκόμπι ένας πολύ ισχυρός και προηγμένος πολιτισμός. Μία απροσδιόριστη καταστροφή βιβλικών διαστάσεων, προκάλεσε τη πτώση αυτού του πολιτισμού και την ερήμωση της Γκόμπι. Κάποιοι από αυτούς που γλίτωσαν κατευθύνθηκαν στο Βορρά ενώ άλλοι προς τον Καύκασο. Πίστευαν ότι ο θεός Θωρ ήταν ένας από αυτούς που γλίτωσαν της καταστροφής. Μετά τη ερήμωση της περιοχής οι φύλακες της γνώσης εγκαταστάθηκαν σε ένα δαιδαλώδες τεράστιο σύστημα στοών, κάτω από την επιφάνεια του εδάφους, το οποίο εκτεινόταν μέχρι τα Ιμαλάια και το Θιβέτ. Με το πέρασμα του χρόνου όσοι είχαν καταφύγει στις υπόγειες στοές χωρίστηκαν σε δύο ομάδες με διαμετρικά αντίθετους στόχους και προθέσεις. Η εταιρεία της Θούλης σύμφωνα με τη θεωρία αυτή, προερχόταν από αυτούς που ακολουθούσαν το δρόμο του καλού και είχε ως κέντρο την Αγκάρθα.  Η δεύτερη ομάδα είχε κέντρο τη Σαμπάλα και στράφηκε προς πιο σκοτεινές κατευθύνσεις.
  • Ο Χάουσχοφερ δίδασκε την αναγκαιότητα της «επιστροφής στις ρίζες», δηλαδή, την κατάληψη των περιοχών της Ανατολικής Ευρώπης, του Τουρκεστάν, του Αφγανιστάν, του Παμίρ του Θιβέτ και της ερήμου Γκόμπι. Για αυτόν οι περιοχές αυτέ ήταν η Heartland ή καρδιά του κόσμου.

(από άρθρο: Άγνωστα Ιπτάμενα σκάφη από το παρελθόν – Ν.Ορφανουδάκης Strange1)
  • Μεσοπόλεμος, δεκαετία 30 : Ανάμεσα στις οργανώσεις που επηρέασαν τη διαμόρφωση της ναζιστικής κουλτούρας, από την εποχή που ο Αδόλφος Χίτλερ περνούσε από τη οικονομική εξαθλίωση στην απελπισία στη Βιέννη ήταν η μυστική «Εταιρία της Θούλης» (από την οποία διαμορφώθηκαν κυρίως οι ναζιστικές ιδέες), η οποία υπήρξε σημείο σύντηξης και αλληλεπίδρασης των παράξενων ιδεών των Θεοσοφιστών και Νέο-Ναϊτών Ιπποτών της Γερμανίας, της αδελφότητας των Τευτόνων Ιπποτών , των πνευματιστών, φυλετιστών, γεωπολιτικών, ανατολιστών κλπ.
  • Η «κοινωνία των Βριλ» καθώς και άλλες στο γερμανικό Ράιχ πίστευε πως το κλειδί της παγκόσμιας πολιτιστικής και τεχνολογικής κυριαρχίας βρισκόταν σε μία τεχνολογική επανάσταση βασισμένη στην Αρχαία γνώση.


(από το άρθρο : NaziUFO Επικίνδυνες Αποκαλύψεις – Ν.Ορφανουδάκης Strange2)
  • «Βερολίνο, 16 Δεκεμβρίου 1944, ώρα 17:35. Λεωφόρος Unter den Linten, αριθμός 88. Γύρω χιόνια και ερημιά. Στο υπόγειο καταφύγιο της «στοάς των Νεπλατωνικών», που ιδρύθηκε στο μεσοπόλεμο από την οργάνωση “Thule” πάνω σε παραλλαγμένα πρότυπα του Ελευθεροτεκτονισμού, για να οργανώσει το «Άριο Αίμα» στον αγώνα εναντίον στη «σιωνιστική–μασονική–φιλελεύθερο--καπιταλιστική και μπολσεβίκικη παγκόσμια συνομωσία, η Γκρίζα Αδελφότητα συνεδριάζει…» …
Το λόγο παίρνει ο Χίτλερ. Αποσπάσματα ανάμεσα στα λόγια του :
  • 1. «Αν η Γερμανία μπορεί να καταφέρει μερικά αποφασιστικά πλήγματα, αυτή η τεχνητή συμμαχία Αγγλοαμερικάνων καπιταλιστών με τους μπολσεβίκους θα καταρρεύσει με τρομακτικό πάταγο.»
  • 2. «Δεν έχουμε σκοπό να παραλάβει η Άρια ράτσα και ο «επερχόμενος Άνδρας» μία γη καμένη από ατομικές βόμβες και μολυσμένη από ραδιενέργεια. Τα χωράφια της Ανατολής κερδισμένα με το ξίφος του Τέκτονα, θα βλαστήσουν το στάρι που θα θρέψει το λαό μας τη νέα εποχή…»
  • «Η μοίρα του πλανήτη είναι γραμμένη στο πρώτο Γρανιτόλιθο: Η Αρία φυλή θα κυβερνήσει ένα πλανήτη με τη βοήθεια των όπλων που εσείς φτιάχνετε, θα φέρει τη νέα τάξη πραμάτων μετά από αυτό το πόλεμο ή τον επόμενο, απαλλάσσοντας τον κόσμο από τη καταστροφική παράνοια των κυνηγών του κέρδους, φτιάχνοντας ένα νέο Ράιχ για 1000 χρόνια.»
Ανάμεσα σε άλλα διαβάζουμε:
·         Περί οικολογικών αντιρρήσεων των επιστημόνων των VrilThule.
·         Περί τεχνολογιών φιλικών προς το γήινο περιβάλλον.
·         Περί του σχεδιαζόμενου Διαστημικού σταθμού Ανδρομέδα.

(από άρθρο: Άγνωστα Ιπτάμενα σκάφη από το παρελθόν – Ν.Ορφανουδάκης Strange1)
  • Περί του διαστημικού σταθμού Ανδρομέδα διαβάζουμε ότι: Έχει ενεργειακή τροφοδοσία βασισμένη σε αξιώματα της ήλεκτρο – βαρυτικής προώθησης.


Εξωγήινοι – Εσωγήινοι
(από άρθρο: Ανδρομέδιοι εναντίον Δρακονιανών –Απ.Τσολαρίδης Strange3)

  • Παράξενα σενάρια που μιλούν για την ανάπτυξη τεχνολογίας ιπτάμενων Δίσκων από τους επιστήμονες του Χίτλερ (θούλη – Βριλ) κάνουν λόγω για δανεισμό της τεχνολογίας αυτής από Ριγκελιανούς – Γκρίζους από το άστρο Ρίγκελ του Ωρίωνα οι οποίοι όμως στη περίπτωση μας κατοικούν στο εσωτερικό της κούφιας γης. Οι ίδιοι οι υπογήινοι Γκρίζοι φέρονται να έχουν συνάψει σχέσεις με τη μυστική Αμερικάνικη κυβέρνηση.

(από άρθρο: Άγνωστα Ιπτάμενα σκάφη από το παρελθόν – Ν.Ορφανουδάκης Strange1)
  • Η κοινωνία Βριλ καυχιόταν πως είχε λάβει τηλεπαθητικά μηνύματα μέσω channeling από ένα πολύ προωθημένο πολιτισμό που είχε αναπτυχθεί στο ηλιακό σύστημα του Αλντεμπαράν στον αστερισμό του Ταύρου. Ισχυρίζονταν ότι ο Αλντεμπαράν είχε δύο κατοικημένους πλανήτες και από αυτούς στο παρελθόν ήρθαν οι θεοί του διαστήματος και επισκέφτηκαν την αρχαία Σουμερία.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου